Graag stel ik mij aan u voor...

Mijn naam is Yvonne Oosterlee en ik ben het gezicht achter INHUYS stijl & wonen. Sinds 2008 ben ik als interieurstyliste werkzaam. In dat jaar ontving ik mijn diploma van het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur IVB, waar ik ook geregistreerd ben. De aanleiding om deze opleiding te beginnen waren de enthousiaste reacties die ik ontving op styling- en inrichtingsadviezen voor mijn directe omgeving. Hierdoor kwam ik op het idee om van mijn hobby mijn werk te maken. Maar niet zonder een gedegen theoretische ondergrond. Daar heb ik nu plezier van, omdat ik mijn interieuradviezen van een goede onderbouwing kan voorzien.

Het is een fijn vak, waarin ik kan putten uit mijn creatieve talent om tot de beste oplossing te komen. Inspiratie haal ik overal vandaan: op straat, tijdens een bezoek aan een restaurant, winkel of tentoonstelling, uit het bezoeken van beurzen, het lezen van bladen en boeken. Maar ook kleuren en vormen uit de natuur brengen mij op ideeën die ik binnen een interieurontwerp kan vertalen naar een concrete toepassing.

De omgang met klanten en het werken op verschillende locaties zorgen voor veel afwisseling. Iedere klant is uniek en heeft zijn eigen unieke wensen. Goed luisteren naar de wensen van de klant is een absolute voorwaarde om te komen tot een interieur op maat.

yvonne oosterlee

De uitdaging van iedere opdracht is om voor de klant een omgeving te creëren waarin deze zich thuis voelt zonder concessies te doen aan het praktische gebruik ervan.

Wordt jouw opdracht een nieuwe uitdaging voor mij. Graag maak ik een afspraak voor een geheel vrijblijvend bezoek op locatie.

interieurstyling - verkoopstyling - interieurontwerp